به گزارش تین نیوز به نقل از پایگاه خبری گفتمان دریا، آدام کنت مدیر عامل این مؤسسه در این ارتباط گفت: در سه ماهه دوم سال جاری شاهد کاهش جزئی سفارش در برخی بخش های کشتی سازی مانند فله، نفتکش و کشتی های کانتینری بودیم، اما این موضوع درباره کشتی های LNG صدق نمی کند، زیرا بازار سفارشات این قبیل کشتی ها همچنان داغ است.
البته این به این معنی نیست که از سفارش کشتی های کانتینری کاسته خواهد شد بلکه همچنان کشتی های سفارش داده شده کانتینری دو گانه سوز ادامه خواهد یافت.
وی در ادامه یاد آور شد: در ۱۰ سال گذشته در همۀ کارخانجات کشتی سازی جهان به خصوص چین و کره جنوبی شاهد رشد و توسعه صنعت کشتی سازی بودیم و بیماری کووید ۱۹ نیز توانست آسیب های زیادتری به یارد های کشتی سازی وارد کند.
هرچند فعالیت آن ها در برخی مقاطع به صورت موقت به تعلیق در آمد، اما کارخانجات کشتی سازی توانستند بعد از غلبه جهان بر کووید ۱۹ ظرفیت کارخانه های کشتی سازی را بالا برند و در حال حاضر اکثر آن ها به سیستم های آنلاین مجهز شده اند.
وی پیش بینی می کند کشتی های کانتینری دوگانه سوز در نیمه دوم سال ۲۰۲۳ میلادی مانند نیمه اول سفارش داده شود، اما با شرایطی که پیش آمده اعتقاد راسخ دارد که سفارش کشتی های کانتینری نمی تواند نسبت به سفارش کشتی های حامل گاز LNG پیشی بگیرد.
وی در پایان گفت: انتظار می رود سفارش کشتی های نفتکش در نیمه دوم سال نیز همچنان با افزایش مواجه شود و سفارش ساخت کشتی های فله بر فراساحلی نیز با کُندی همیشگی مواجه شود.
از سوی دیگر مؤسسه جهانی بازار کشتی سازی global shipbuilding market تجزیه و تحلیل جامعی در زمینه ساخت کشتی ارائه داده و می نویسد بازیگران کلیدی بازار کشتی سازی در حال حاضر و آینده ۱۰ کارخانه مهم هستند که عمده آن ها در چین و بقیه در ژاپن و کره جنوبی و. قرار دارند که این کارخانجات عملیات ساخت کشتی جهان را رهبری می کنند.
در ادامه این گزارش آمده است گردش مالی بازار جهانی کشتی سازی در سال ۲۰۲۱ میلادی، به ۱۵۷۶۲.۶۲ میلیون دلار رسید که پیش بینی می شود در سال ۲۰۲۷ میلادی این رقم به ۲۱۷۲۴.۸۵ میلیون دلار برسد.