به گزارش پایگاه اطلاعرسانی سازمان بنادرودریانوردی، دوره آموزشی جستوجو و نجات هوایی در دریا به منظور فرا گرفتن ملاحظات نجات مسافران و خدمه واحدهای پروازی سقوط کرده در دریا برگزار شد.
در این دوره آموزشی ۵۰ نفر از کارکنان شناورهای ناجی(فرمانده، موتوریست، ملوان و امداد و سوانح)، کارکنان آتش نشانی بنادر، غواصان و کارشناسان ایمنی و جستجو و نجات دریایی در این دوره شرکت کردند.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان در حاشیه این کارگاه آموزشی به اهمیت برگزاری این دوره آموزشی اشاره کرد و گفت: این دوره آموزشی در راستای اجرای مفاد تفاهمنامه استانی با اداره کل فرودگاهها و اداره کل بنادر و دریانوردی استان برگزار شده است.
اسماعیل مکیزاده افزود: با توجه به همجواری فرودگاههای استان هرمزگان با دریا و پرواز روزانه تعداد بالای هواپیما بر فراز آبهای نیلگون خلیج فارس، احتمال وقوع سوانح هوایی در دریا دور از انتظار نیست.
وی ادامه داد: برای مواجهه با هواپیمای سقوط کرده در آب و نحوه نجات نفرات مضطر و مسافران از آب، آشنایی کارکنان شناورهای ناجی و آتش نشانی، بنادر و دریانوردی نقش مهمی در موفقیت عملیاتها بر عهده دارد.
به گفته مکیزاده؛ در این دوره آموزشی فراگیران با ساختار هواپیماهای درحال رفت و آمد در این استان، وضعیتهای اضطراری واحدهای پروازی و مسیرهای تردد هوایی استان آشنا شده و نحوه برخورد و مواجه با حریق، خطرات هواپیمای سقوط کرده در آب و ملاحظات تخلیه مسافران را فرا گرفتند.
معاون امور دریایی اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان خاطرنشان کرد: این دوره برای یک شیفت کاری از کارکنان بوده و دوره بعدی نیز یکم مهرماه امسال برای شیفت مقابل برگزار خواهد شد.