به گزارش تین نیوز به نقل از ایرنا، محمد شکیبی نسب اظهار کرد: از جمله تجهیزات تامین شده می توان به جرثقیل، لیفتراک و کِشنده اشاره کرد.
وی افزود: تامین ایمنی آبراه و ارائه خدمات ورود و خروج کشتی ها از مهم ترین رسالت های اداره کل بنادر و دریانوردی استان بوشهر است در همین راستا، دو یدک کش به روز و پیشرفته، هر یک به ارزش پنج هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال خریداری شدند.
مدیرکل بنادر و دریانوردی استان بوشهر ادامه داد: یکی از این یدک کش ها به دلیل تردد قابل توجه نفتکش ها در بندر عسلویه مستقر شده و دیگری در بندر بوشهر فعال است.
شکیبی نسب یادآور شد: توسعه متوازن بندر بوشهر نیازمند اتصال به شبکه ریلی است و بر همین اساس، باید آخرین ایستگاه راه آهن بوشهر به مجتمع بندری نگین متصل شود.
وی تصریح کرد: تحقق این مهم به کاهش ترافیک کامیونی، روان سازی تردد و کاهش دغدغه های شهروندان کمک شایانی خواهد کرد.
شکیبی نسب گفت: سالانه ۲۰ میلیون تن کالای اساسی وارد کشور می شود و با توجه به سهم اندک بندر بوشهر، پیشنهاد شده این بندر به عنوان مرکز نگهداری و توزیع کالاهای اساسی استان های بوشهر، فارس، اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد معرفی شود.
شکیبی نسب افزود: تاکنون یک هزار و ۷۰۰ متر اسکله در بندر بوشهر احداث شده که ظرفیتی ارزشمند برای واردات و صادرات کالا محسوب می شود.
وی یادآور شد: افزایش سهم بندر بوشهر از واردات کالاهای اساسی، علاوه بر ایجاد فرصت های شغلی و کاهش هزینه های حمل، از نظر پدافند غیرعامل نیز دارای اهمیت ویژه ای است.
شکیبی نسب بیان کرد: طرح تعمیق کانال دسترسی بندر بوشهر برای تردد کشتی های ۵۰ هزار تنی، یکی از اولویت های اداره کل بنادر و دریانوردی استان در سال جاری است.
بلاگ خبری مکران آریا دریا