سید علی حسینی در گفت و گو با پایگاه اطلاع رسانی سازمان بنادر و دریانوردی، در مورد ظرفیت بنادر شمالی کشور در حوزه مسافری و گردشگری دریایی، اظهار داشت: در شمال کشور نزدیک به ۸۸۹ کیلومتر نوار ساحلی وجود دارد و اگر شرق تا غرب نوار ساحلی را در نظر گیریم از ۵ بندر مهم در شمال کشور برخوردار هستیم که قابلیت و ظرفیت فراوانی در راستای توسعه گردشگری دریایی دارند.
۵ بندر قابل اتکا برای توسعه گردشگری دریایی
وی ادامه داد: بنادر آستارا، انزلی، نوشهر، فریدونکنار و امیرآباد بنادر قابل اتکایی هستند که میتوان در بخش گردشگری و مسافری دریایی در خصوص آنها تدبیر داشت.
این فعال اقتصادی در حوزه لجستیک و حملونقل دریایی با بیان اینکه باید در شمال کشور از اسکلههایی برخوردار باشیم که شناورها به بهترین شکل امکان پهلوگیری داشته باشند، عنوان کرد: باید از امکانات دریایی و بندری بدون استفاده و ظرفیت اسکلهها به نحوی مطلوب بهره برد و شرایط را برای توسعه گردشگری دریایی فراهم کرد.
مسافران شمالی باید جاذبههای دریای خزر را ببینند
حسینی با اشاره به اینکه در ایام تعطیلات جمعیتی بسیار زیادی به شمال ایران سفر میکنند، اظهار داشت: این مسافران نباید صرفا در نواحی زمینی و شهری حضور داشته باشند بلکه باید آنها را به مسیر دریا هدایت کرد تا بتوانند جاذبههای گردشگری دریایی را نیز مشاهده کنند.
وی با تاکید بر اینکه گردشگری دریایی میتواند به عنوان یک برند اقتصادی تعریف شود، گفت: این برند اقتصادی میتواند برای کشور اشتغالزایی به همراه آورد و اقتصاد منطقه را متحول کند.
این فعال اقتصادی در حوزه لجستیک و حملونقل دریایی با بیان اینکه مردم پس از سفر به شهرهای شمالی و بندری کشور باید به عمق دریا بروند و صرفا تردد آنها به مسیرهای جادهای خلاصه نشود، خاطرنشان کرد: توسعه گردشگری و مسافری دریایی امری ضروری و زمانی که کشور ما از این ظرفیت برخوردار است به طور حتم باید در راستای تحقق آن گام برداریم.
حسینی خاطر نشان کرد: گردشگری دریایی در بنادر شمالی کشور یک بازار جدید اقتصادی است و متولیان امر باید به این ظرفیت توجه داشته باشند و با ایجاد زیرساختهای لازم و مورد نیاز شرایط مطلوبی را به منظور جذب گردشگر دریایی فراهم کنند.