تین نیوز
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی وعده داد ظرفیت لجستیک کانتینری تا ظرفیت 9.5 میلیون TEU توسعه یابد.
به گزارش تین نیوز، علی اکبر صفایی گفت: بنادر ایران علاوه بر سرمایه گذاری و توسعه زیرساخت های لجستیکی خود جهت پذیرش 290 میلیون تن کالا، سرمایه گذاری های زیادی در لجستیک کانتینری انجام داده اند.
وی افزود: ماحصل این اتفاق، ایجاد ظرفیت عملیات لجستیکی برای 8.2 میلیون TEU کانتینر در سال است.
او با تاکید بر این که توسعه متوازن و هماهنگ زیرساخت های فیزیکی و زیرساخت های نرم، تأثیر بسزایی در تسهیل، تسریع و افزایش حجم تقاضا برای حمل و نقل کالا خواهد داشت، خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی ایران در زمینه توسعه زیرساخت های فیزیکی اقدامات زیادی انجام داده است.
به گفته صفایی، طبق آمار فعلی، حجم ترانزیت از ایران حدود ۸ میلیون تن در سال است و با دو برابر شدن این حجم، بنادر کشور قادر به پذیرش بار ترانزیتی بیشتری هستند.
معاون وزیر راه و شهرسازی در مورد پیگیری مذاکرات سه جانبه برای تسهیل ترانزیت در مسیر کریدور شمال جنوب، تاکید کرد: ما در حال حاضر در حال ظرفیت سازی جامع و همه جانبه ای در این زمینه هستیم و سازمان بنادر و دریانوردی اقدامات خود را به منظور هماهنگی و همکاری بیشتر با دولت های هند و روسیه در این زمینه انجام می دهد.
مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی همچنین گفت: ظرفیت اسمی بنادر شمالی ایران حدود ۲۸ تا ۳۰ میلیون تن است که با توجه به حجم ۳۰ تا ۳۵ میلیون تنی تجارت در خزر، امکان پذیر است. اما استفاده از مدل و شیوه های حمل و نقل کانتینری نیازمند رویکرد حرفه ای و کارآمد است. همچنین در بنادر انزلی و امیرآباد، پایانه های کانتینری مناسبی برای این منظور ایجاد شده است.