وی به رشد هفت درصدی صادرات نسبت به مدت مشابه سال قبل از این بندر اشاره کرد و افزود: در سه ماه نخست امسال ۷۵ هزار و ۹۱۷ تن کالا از این بندر صادر شده است.
مدیر کل بنادر و دریانوردی گیلان، میزان عملکرد ترانزیت کالا مجتمع بندری انزلی را نیز ۱۵ هزار و ۶۹۷ تن و میزان رشد این شاخص را نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱۰ درصد اعلام کرد.
یونسی با اشاره به رشد تخلیه و بارگیری کانتینری در بندر انزلی خاطرنشان کرد: این بندر با ۲ هزار ۵۰۴ TEU بیش از ۸۰ درصد در این بخش رشد داشته است.
وی با بیان اینکه ۱۷۷ فروند شناور در ماههای نخست امسال به مجتمع بندری انزلی وارد شدهاند، تصریح کرد: این مقدار در مقایسه با مدت مشابه سال ۱۴۰۱ با ۶۴ درصد رشد همراه بوده است.
وی در ادامه با اشاره به رشد ۶۵ درصدی پهلوگیری کشتیهای حامل کالاهای اساسی در بندرانزلی، بیان کرد: در سه ماه نخست امسال ۲۵۶ هزار و ۷۲۲ تن کالاهای اساسی شامل جو، ذرت، گندم، روغن خام و سایر کالاهای اساسی وارد این بندر شده است.
یونسی، بیشترین رشد در عملکرد مقایسهای بین بنادر شمالی را متعلق به بندرانزلی دانست و ابراز امیدواری کرد: با تلاش و اهتمام همه کارکنان شاهد رشد هر چه بیشتر در بنادر به خصوص این بندر پرسابقه باشیم.
مجتمع بندری انزلی با سابقه ۳۰۰ ساله در عرصه حمل و نقل دریایی همواره منطقه مورد توجه بازرگانان و تجار کشور بوده است و امروز با ۱۷ پست اسکله و امکان تخلیه و بارگیری ۱۰ میلیون تن کالا در سال، بزرگترین و مجهزترین مجتمع بندری ایرانی حاشیه دریای خزر محسوب می شود.
این مجتمع بندری یکی از پرسابقهترین بنادر ایران و از مهمترین و بزرگترین بنادر شمال کشور محسوب میشود که با قرار گرفتن در گذر تجاری بینالمللی از قبیل کریدور ترانزیتی بین المللی شمال – جنوب و تراسیکا و غیره از دیرباز عهده دار نقش برجسته در صنعت حمل و نقل دریایی با کشورهای حاشیه دریای خزر و اروپایی بوده است.