به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، عبدالله جعفری مدیرکل ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی، در حاشیه نشست تبیین اهداف عملیاتی حوزه(HSE) در سال ۱۴۰۳ که در منطقه ویژه اقتصادی بندر شهید رجایی برگزار شد، اظهار کرد: اهمیت موضوعات مرتبط با ایمنی، بهداشت، محیط زیست کار و محیط کار کارگران به عنوان یکی از مؤلفه های اصلی کارکرد بنادر در اولویت کاری و هدف گذاری سازمان بنادر و دریانوردی قرار گرفته است.
جعفری ادامه داد: این مهم با نگاه مساعد مدیرعامل سازمان و هیات عامل به عنوان یکی از جدی ترین کارها در سال جاری در بنادر پیگیری خواهد شد ضمن اینکه در راستای برنامه ریزی دقیق تر این اهداف برنامه عملیاتی سالانه در قالب راهبردهای حوزه مدیریتی ایمنی(HSE) تدوین و به بنادر ابلاغ شده است.
وی گفت: به منظور تبیین و تبادل دیدگاه ها در حوزه های راهبردی، این راهبردها از ابتدای امسال با برگزاری نشست ها و بازدیدهای مستمر با مدیران و کارشناسان بخش ایمنی(HSE) در بخش های دولتی و شرکت های خصوصی بنادر آغاز شده است.
جعفری با تاکید بر اینکه با مشارکت جمعی ایمنی بنادر را روبه روز ارتقا داده و بنادر به محیطی پویا و ایمن تبدیل شوند، تصریح کرد: بیش از نیمی از عملیات تخلیه و بارگیری کشور توسط بندر شهید رجایی راهبری و مدیریت می شود به همین دلیل نیز ایمنی کار و کارگر در این بندر نسبت به سایر بنادر دارای اهمیت است.
وی ارتقاء ایمنی کار و کارگر در بندر شهید رجایی را نیازمند تلاش همگانی تمامی واحدهای این بندر دانست و یادآور شد: تمام سعی و تلاشمان باید در راستای کاهش حوادث ناشی از کار در بنادر باشد و از حوادث گذشته برای جلوگیری از تکرار آن در آینده درس بگیریم.
مدیرکل ایمنی، بهداشت و محیط زیست سازمان بنادر و دریانوردی در بحث توسعه تجهیز و امکانات ایمنی در بنادر نیز با اشاره به اهمیت موضوعات مرتبط با HSE در فعالیت های دریایی و بندری، اظهار کرد: بحث تجهیزات ایمن و نیروی انسانی در تمامی بنادر مورد توجه قرار بگیرد اما نظر کلی هیئت عامل سازمان بر این است که بنادر باید به سمت بنادر هوشمند، مکانیزه حرکت کرده و از دانش و ظرفیت شرکت های دانش بنیان بهره مند شوند.
جعفری با بیان اینکه نوسازی و بهسازی ناوگان خودرویی آتش نشانی در اولویت های اصلی این سازمان است، گفت: در حوزه تجهیزات آتش نشانی بنادر کشور پایان سال گذشته به ۵۱ دستگاه انواع خودرو مجهز شدند که پنج دستگاه آن به بندر شهید رجایی، سه دستگاه بنادر شرق و دو دستگاه نیز به بندرلنگه اختصاص یافت.
وی ادامه داد: از این تعداد خودرو در بخش اطفاء حریق ۱۲ دستگاه خودروی سبک و سنگین نیز جدیدا به بنادر استان هرمزگان اضافه شده است.
به گفته مدیرکل ایمنی سازمان بنادر؛ در آینده ای نزدیک با مساعدت معاونت مهندسی سازمان بنادر، خودروهای امداد و نجات مدرنی نیز به بنادر کشور اضافه می شود که بنادر تابعه نیز از این خودروها برخوردار خواهند شد.
جعفری اضافه کرد: در راستای بهبود ایمنی بنادر کوچک و در یک امکان سنجی جدید، برنامه داریم امکانات جدیدتری در تمامی این بنادر تجهیز و تکمیل شود.
بلاگ خبری مکران آریا دریا